Ο Mitch Woods, ο πιανίστας με τα μαγικά δάχτυλα έρχεται για περιορισμένες εμφανίσεις στην Ελλάδα, στο Half Note Jazz Club για να μας παρασύρει με τους ξέφρενους ρυθμούς του boogie-woogie, swing και rock ‘n’ roll.

Οι ήχοι του κινούνται στο στυλ της δεκαετίας του ’40 και το jump blues και το rhythm ‘n blues. Σουίνγκ από την Καλιφόρνια, r&b από το Κάνσας Σίτι, boogie-woogie από τη Νέα Ορλεάνη, μπλουζ από το Σικάγο δίνουν ένα εκπληκτικό μείγμα από μουσικά στυλ και ενεργοποιούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ χορευτικής έξαρσης.

Η τζαζ και το boogie γοήτευσαν από νωρίς τον Woods και με την εγκατάσταση του στη δυτική ακτή των ΗΠΑ άρχισε να παίζει rhythm ‘n blues και rock ’n’ roll. σε στυλ Jimmy Liggins και Amos Milburn. Βαθμιαία δημιούργησε το συγκρότημα του, τους Rocket 88s με τους οποίους έγραψε πολλά άλμπουμ και πραγματοποίησε άπειρες live εμφανίσεις.

Ο Mitch Woods θα εμφανίζεται με τους Rocket 88s, από την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου μέχρι την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στη σκηνή του Half Note για να παρασύρει το κοινό με τους ξεχωριστούς ήχους του.