Με έξι νέες ταινίες μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα. Μεταξύ τους ξεχωρίζει η γαλλική κωμωδία «Άμεση Αποβίβαση!» καθώς κι ένα νέο φιλμ με τον Μάθιου ΜακΚόναχι.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Άμεση Αποβίβαση!»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν με τους: Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Ριμ Κερισί

Ο Χοσέ έχει μία τελευταία έκδοση κρατούμενου πριν την πολυπόθητη προαγωγή του. Όμως, ο κρατούμενός του, Ακίμ, εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι του έχουν φορτώσει κατά λάθος την ταμπέλα του υποψήφιου τρομοκράτη και τον στέλνουν πίσω στην Καμπούλ. Αυτό που ξεκινά σαν ταξίδι ρουτίνας, καταλήγει σε μπελά, αφού το αεροπλάνο τους προσγειώνεται στη Μάλτα και ο Ακίμ διαφεύγει, αναγκάζοντας τον Χοσέ να ξεκινήσει το πιο τρελό ανθρωποκυνηγητό με αναπάντεχες και εκρηκτικές επιπλοκές!

«Gold»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Γκέιγκαν με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Ο Kenny Wells, ένας άτυχος επιχειρηματίας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον γεωλόγο Michael Acosta για να ξετρυπώσουν χρυσάφι που βρίσκεται βαθιά μέσα στις ανεξερεύνητες και απάτητες ζούγκλες της Ινδονησίας.

«Rings: Σήμα Κινδύνου 3»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φ. Χαβιέ Γκουτιέρεζ με τους: Βίνσεντ ντ’Ονόφριο, Ματίλντα Άνα Ίνγκριντ Λουτζ, Άλεξ Ρόου

Μια νεαρή κοπέλα, η Τζούλια, ανησυχεί για το αγόρι της, τον Χολτ, που έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία, καθώς, ξαφνικά, χάνει κάθε επαφή μαζί του. Όταν μαθαίνει πως το αγόρι της ερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί, η Τζούλια θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της, βλέπει η ίδια το βίντεο κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει «μια ταινία μέσα στην ταινία» που δεν την έχει δει ποτέ κανείς. Με το χρόνο να είναι εχθρός, η Τζούλια ξεκινά έναν αγώνα δρόμου να τερματίσει την κατάρα και να σπάσει το φαύλο κύκλο του αίματος.

«Δολοφονικά Αμαξίδια»

Ουγγρική ταινία, σκηνοθεσία Ατίλα Τιλ με τους: Ζάμπολκς Θούροζι, Ζόλταν Φενίβεσι, Άνταμ Φέκετε

Ο 20χρονος Ζολί, ο φίλος του κι ένας πρώην πυροσβέστης, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, σπρωγμένοι από απελπισία κι από φόβο πως σύντομα θα θεωρούνται άχρηστοι, αποφασίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μαφία ως πληρωμένοι δολοφόνοι. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία θολώνουν και η ιστορία γίνεται ένα ιλιγγιώδες καλειδοσκόπιο που μας δείχνει γκάνγκστερ και πιστολίδια, αλλά και τη γεμάτη προκλήσεις και εμπόδια ζωή στο αμαξίδιο, όπως και τον πόνο που προξενεί η απόρριψη από τον πατέρα.

«The Warrior’s Gate»

Γαλλο-κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ματίας Χάουν με τους: Ντέιβ Μπαουτίστα, Μαρκ Τσάο, Νι Νι, Ουράια Σέλτον

Ένας αμερικανός έφηβος, ο Τζακ Μπρόνσον ζει μία εικονική ζωή. Στο σχολείο τον εκφοβίζουν, ενώ η μητέρα του εργάζεται σκληρά, προσπαθώντας να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού τους. Έτσι, με κάθε ευκαιρία, ο Τζακ δραπετεύει από την πραγματικότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μια μέρα μεταφέρεται μαγικά στην αρχαία Κίνα, όπου και καλείται να γίνει ήρωας και να σώσει μία όμορφη πριγκίπισσα από τον βάρβαρο βασιλιά.

«Επιχείρηση Ανθρωποειδές»

Τσέχικη ταινία, σκηνοθεσία Σον Έλις με τους: Κίλιαν Μέρφι, Τζέιμι Ντόρναν, Σαρλότ Λε Μπον

Ο Josef Gabčík και o Jan Kubiš φθάνουν στην κατεχόμενη Πράγμα το 1942 με σκοπό να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση «Ανθρωποειδές». Η αποστολή έχει στόχο να δολοφονήσει τον αξιωματικό των SS, Reinhard Heydrich, τον τρίτο κατά σειρά ισχυρότερο αξιωματικό του 3ου Ράιχ μετά τον Hitler και τον Heinrich Himmler, ο οποίος ήταν γνωστός κι ως ο «σφαγέας της Πράγας». Εκεί οι δύο άντρες θα έρθουν σε επαφή με την τοπική αντίσταση και με πολλές δυσκολίες θα προσπαθήσουν να οργανώσουν την επιχείρησή τους, η οποία ίσως να είναι η τελευταία της ζωής τους.