Μια παράσταση απόλυτης έξαψης, με μουσικές όλων των εποχών, κωμική διάθεση και συμμετοχή του κοινού παρουσιάζουν οι μοναδικοί στο είδος τους Voca People στο θέατρο Badminton για τρεις μόνο μέρες στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου.

Αυτό το μοναδικό, κωμικό, θεατρικό πλαίσιο και οι εκπληκτικές μουσικές μείξεις στη σκηνή, τους κάνουν να ξεχωρίζουν από κάθε άλλο φωνητικό συγκρότημα. Οι Voca People φέρνουν επί σκηνής καινούριες, «φρέσκιες» μουσικές ενορχηστρώσεις και αποδίδουν μοναδικά περισσότερα από 70 διάσημα χιτ, τραγούδια και μελωδίες όλων των εποχών, προσφέροντας ένα θέαμα κατάλληλο για το κοινό κάθε ηλικίας, κάθε γλώσσας που ξεπερνάει κάθε πολιτισμικό εμπόδιο.

Οι Voca People αποτελούνται από οκτώ ταλαντούχους μουσικούς-ηθοποιούς. Τρεις τραγουδίστριες που μας προσφέρουν τους καλύτερους γυναικείους ήχους (άλτο, μέτζο και σοπράνο) και τρεις τραγουδιστές με τους καλύτερους αντρικούς (μπάσος, βαρύτονος και τενόρος). Όλοι αυτοί συνοδεύονται από δύο καλλιτέχνες του beat box που δημιουργούν εξαιρετικούς ανθρώπινους ήχους και θεωρούνται οι καλύτεροι ερμηνευτές στον τομέα τους, τόσο στον πλανήτη Voca, όσο και στον πλανήτη Γη.

Μετά από μία χιλιετία ταξιδιού στο διάστημα, το διαστημόπλοιό τους συντρίβεται στον άγνωστο πλανήτη Γη, αφού ο πολύτιμος φορτιστής του διαστημοπλοίου – μουσική ενέργεια – έχει αδειάσει εντελώς. Σιγά-σιγά, οι Voca People έρχονται σε επαφή με τους παράξενους κατοίκους, τις συνήθειες και τη μουσική του πλανήτη Γη και με τη βοήθεια του κοινού του Θεάτρου Badminton φορτίζουν μουσικά το μοναδικό τους διαστημόπλοιο.

Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Παρασκευή 4/11 Ώρα 21:00
Σάββατο 5/11 Ώρα 17:00 & 21:00
Κυριακή 6/11 Ώρα 19:00
Θέατρο Badminton

Τιμές Εισιτηρίων:
Ενηλίκων
A Ζώνη: 35 ευρώ
Β Ζώνη: 30 ευρώ
Φοιτητικό Β Ζώνη: 25 ευρώ

Προπώληση: 210-8840600, www.ticketnet.gr, www.viva.gr στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα Public και τα Metropolis.