Ο άνθρωπος που υποδύεται περισσότερους από 100 διάσημους χαρακτήρες θα εμφανιστεί για δεύτερη φορά στο Μέγαρο Μουσικής για έξι παραστάσεις.

Ένα σόου που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους έρχεται το Νοέμβριο στην Αθήνα με το διάσημο performer Ένιο να υπόσχεται άπυρο γέλιο και αξέχαστες ερμηνείες. Ο 50χρονος Βενετός μπορεί να υποδυθεί περισσότερους από 100 χαρακτήρες. Από τη Βασίλισσα της Αγγλίας γίνεται ο τραγουδιστής Φρέντι Μέρκιουρι των Queen, από Πάπας γίνεται Φιντέλ Κάστρο ενώ από το ρεπερτόριο του δε λείπουν ούτε και οι θεοί του Ολύμπου.

Κοστούμια, μάσκες και περούκες από χαρτί είναι το μοναδικό μέσο, μαζί με τη βοήθεια της μουσικής, που χρησιμοποιεί ο Μαρκέτο για να δώσει μια πολύχρωμη παράσταση μ’ ένα ρεπερτόριο βασισμένο σε πάνω από 100 παγκοσμίως γνωστούς χαρακτήρες. Η αστείρευτη φαντασία, η δεξιοτεχνία, η ταχυδακτυλουργική ταχύτητα και το σπαρταριστό χιούμορ είναι η συνταγή για να «γραφτεί» αυτό το σόου που θυμίζει παιδικό βιβλίο, με τους χάρτινους ήρωες να ξεπετάγονται από κάθε σελίδα.

Ήρωες του, ο Έλβις Πρίσλεϊ, η Lady Gaga, η Μέριλιν Μονρόε, η Σερ, η Σελίν Ντιον, οι διάσημοι τρεις τενόροι, ο Μπόι Τζορτζ, η Μαντόνα, η Γκλόρια Γκέινορ αλλά και η Μαρία Κάλας, ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ, ακόμα και η Μόνα Λίζα.

Ο Ένιο Μαρκέτο ο οποίος ήταν ζωγράφος αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μιμική όταν οραματίστηκε μια χάρτινη Μέριλιν Μονρόε να έρχεται πετώντας κατά πάνω του!

Ο διάσημος performer που καταφέρνει από τα πρώτα λεπτά της παράστασης να κάνει τους θεατές να ξεσπάσουν σε ασταμάτητα γέλια θα εμφανιστεί σε έξι παραστάσεις στις 10, 11, 12 και 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα Δημήτρη Μητρόπουλου.