«Rules Don’t Apply». Αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας με την οποία ο Γουόρεν Μπίτι επιστρέφει στο σινεμά, μια ταινία που  είχε στα σκαριά περίπου δύο δεκαετίες. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου και είναι η πρώτη σεναριογραφική και ταυτόχρονα σκηνοθετική δουλειά του Μπίτι.

«Δουλεύω πάνω σ’ αυτήν την ταινία πάρα πολλά χρόνια. Είχα την τύχη να μην είμαι αναγκασμένος να κάνω τη μία ταινία μετά την άλλη. Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά δεν κάνω συγκεκριμένα σχέδια γι αυτό, απλά στο τέλος το κάνω. Μπορώ να ξεράσω μία ταινία αλλά δεν μου αρέσει να κάνω εμετό. Χτίζω και ξαναχτίζω μέχρι κάτι να συμβεί και νομίζω πως αισθάνομαι καλύτερα εάν έχω προσπαθήσει. Έτσι κάνω μία ταινία» δήλωσε στο Deadline.

Τόνισε ακόμη ότι η ταινία του δεν είναι μία βιογραφία, αλλά όπως είπε «είναι για το σεξ και τον ρομαντισμό στο παλιό Χόλιγουντ», επισημαίνοντας ότι ο αμερικανικός σεξουαλικός πουριτανισμός είναι ένα τεράστιο θέμα και πως υπάρχει ακόμα και σήμερα.

«Είναι γελοίο ότι ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο στην άρνηση των θεμάτων που έχουν να κάνουν με τον έρωτα… είναι ένα μεγάλο θέμα που είχε πάντα διαστάσεις εμμονής στην αμερικανική ηθική. Έτσι νομίζω ότι είναι σημαντικό να το διακωμωδήσουμε όλο αυτό», τόνισε.