Το Μουσικό Προαύλιο του Θεάτρου Badminton παρουσιάζει τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στα ερωτικά τραγούδια σημαντικών ελλήνων συνθετών που γνωρίζουμε από τον κινηματογράφο.

Τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ όπως τα: «Σκληρό μου αγόρι», «Στον ήλιο του μεσημεριού», «Η αγάπη θέλει δύο», «Αλητάκι μπατιράκι», «Βάρκα χωρίς πανιά», «Σαν με κοιτάς», «Μην μου μιλάς γι’ αγάπη», «Μαυρομαλλούσα κοπελιά», «Μια αγάπη για το καλοκαίρι», «Έλα μια νύχτα», «Κλείσαν οι δρόμοι με βροχή» κ.α

Συνθέτες που μεγαλούργησαν στο ελληνικό σινεμά όπως οι Νίκος Μαμαγκάκης, Γιάννης Σπανός, Κώστας Καπνίσης, Γιώργος Κατσαρός κ.α. Συνθέτες που θαυμάζουν την ευρωπαϊκή «σοβαρή» μουσική αλλά τα έργα τους εμπεριέχουν πλήθος ιθαγενών στοιχείων από την πλούσια ελληνική παράδοση.

Τρεις νύχτες που επί της ουσίας ξεδιπλώνεται η ευαίσθητη λυρική πλευρά του τραγουδιού μας, όπου ανθίζουν υπέροχες μπαλάντες με έμφαση στις μελωδίες. Ευγενικά ηχοχρώματα, θησαυροί σπάνιων μουσικών στιγμών. Η ομορφιά με όρους χαλαρωτικούς και πάντα ιδιαίτερα ποιοτικούς.

Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011. Ώρα έναρξης: 21:30