Την Τρίτη 16 Αυγούστου θα εμφανιστεί ο κορυφαίος μουσικός Uli Jon Roth, πρώην κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος Scorpions, για μια και μοναδική συναυλία στη Τσαγκαράδα του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο Πήλιο.

Θα έφτανε και μόνο να τον δείτε live μια φορά στη ζωή σας τον τεράστιο αυτό μουσικό, που στιγμάτισε την σημαντικότερη εποχή των Scorpions, για να μαγευτείτε τόσο από την παρουσία του, όσο και από την μοναδική στον κόσμο τεχνοτροπία του.

Ο Uli Jon Roth ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Το 1973 έγινε μέλος των Scorpions και επηρέασε σημαντικά τον ήχο του συγκροτήματος. Στις μέρες του οι Scorpions έβγαλαν κάποια από τα σημαντικότερα albums τους και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Μετά την αποχώρησή του από τους Scorpions, o Roth δημιούργησε τους Electric Sun, με τους οποίους κυκλοφόρησε 3 albums. Στη συνέχεια ακολούθησε solo καριέρα με πολλά albums και σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς, συνδυάζοντας αρμονικά το rock με την κλασική μουσική. Ο διεθνής Τύπος τον κατατάσσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Uli Jon Roth, θρύλος της ηλεκτρικής κιθάρας, είδωλο αλλά και πρότυπο για πολλούς καλλιτέχνες, έρχεται πλαισιωμένος από τους εξαιρετικούς μουσικούς:

Ule Ritgen (Fair Warning) – μπάσο
Corvin Bahn – πλήκτρα
Michael Ehre (Metallium, Firewind) – τύμπανα
Niklas Turmann – κιθάρες, φωνητικά
Akasha Roth – φωνητικά
Piero Leporale (Wardrum) – φωνητικά

Θα έχουμε λοιπόν τη μεγάλη τύχη να τον απολαύσουμε από κοντά την Τρίτη 16 Αυγούστου στο Νανοπούλειο Τσαγκαράδας, για μια και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Μετά την Συναυλία στο Πήλιο φεύγει για Αμερική, όπου θα κάνει μια πολύ μεγάλη περιοδεία με το μοναδικό σχήμα 3 GUITAR HEROES (Uli Jon Roth – Michael Schenker – Leslie West).

Special guests, αυτή την μοναδική βραδιά, θα είναι ο Γιώργος Γάκης μαζί με τους The Troublemakers, ενώ ως opening act θα εμφανιστούν οι Βολιώτες Rusty Rock.

Είσοδος: 15 ευρώ
Έναρξη: 20.30
Πληροφορίες: 6973 572 040
nARTura Festival

Πηγή: e-volos