Την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, το αεροδρόμιο της Αθήνας προσφέρει μια ξεχωριστή στιγμή ψυχαγωγίας και ελληνικής παράδοσης στους επιβάτες και επισκέπτες φίλους του, μικρούς και μεγάλους: Το θέατρο σκιών του Ηλία Καρελλά στήνει τον «μπερντέ» του στο επίπεδο αναχωρήσεων και υπόσχεται να μας παρουσιάσει τις περιπέτειες του αγαπημένου λαϊκού χαρακτήρα στον αέρα και το διάστημα, με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Αστρονόμος»!

«Ποιος έχει απαγάγει την όμορφη Σελήνη;», «Ποιος έχει κλείσει συμφωνία με τον πλανήτη Άρη;», αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα της ξεχωριστής παράστασης, η οποία αποτελεί σκέλος του προγράμματος «Fly me to the Moon», στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας του αεροδρομίου με την πολιτιστική πλατφόρμα ελculture.

Μαζί με τους επιβάτες και τους επισκέπτες, την παράσταση θα χαρούν 45 παιδιά από το 2ο Δημοτικό Σπάτων, που ανυπομονούν να μάθουν τα ανδραγαθήματα των ηρώων:  του Καραγκιόζη, αυτή τη φορά σε ρόλο αστρονόμου, του Χατζηαβάτη και του επιστήμονα Κατσαβίδη!

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, στις 11:00, στο Επίπεδο Αναχωρήσεων, όροφος 2ος, στον εκθεσιακό χώρο «Το Μουσείο της Ακρόπολης», περιοχή ελεύθερης πρόσβασης.

karl1

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.