Το Φεστιβάλ Αθηνών προχώρησε σε ακύρωση προγραμματισμένων εκδηλώσεών του, λόγω της «παρούσας κατάστασης» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, «με την ελπίδα οι εκδηλώσεις αυτές να πραγματοποιηθούν στο μέλλον – πιθανότατα του χρόνου».

Συγκεκριμένα ακυρώνονται οι εξής συναυλίες και παραστάσεις:

Γιάννης Σπανός «Τραγούδια μιας ζωής» (12 Ιουλίου -Ηρώδειο) Kyklos Ensemble «Στα όρια του Ρομαντισμού» (17-18 Ιουλίου – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) Κορνήλιος Σελαμσής «Λεόντιος και Λένα» (27 & 29 Ιουλίου -Εθνικό Θέατρο) και

Λευτέρης Βενιάδης «Γεώργιος Σουρής ΤΩΡΑ» (28 & 30 Ιουλίου – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)

Το κοινό ενημερώνεται ότι η επιστροφή χρημάτων για αγορές εισιτηρίων με μετρητά, γίνεται από τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00) μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας – ενώ για αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Avanti Dario» των Σταμάτη Κραουνάκη -Λίνας Νικολακοπούλου, στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, καθώς και η μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, την επόμενη Τρίτη, 14 Ιουλίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.