Στο καστ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον εντάχθηκαν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Σον Πεν. Σύμφωνα με το Deadline, ο Πολ Τόμας Άντερσον θα σκηνοθετήσει την ταινία της «Warner Bros» με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σον Πεν και Ρετζίνα Χολ. Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ο Άντερσον είναι γνωστός για ταινίες του: «Boogie Nights», «Magnolia», «There Will Be Blood», «The Master» και «Phantom Thread». Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Άντερσον έγραψε το σενάριο της νέας ταινίας και θα είναι παραγωγός με τη Σάρα Μέρφι και τον Άνταμ Σόμνερ. Οι τρεις είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία του Άντερσον του 2021 «Licorice Pizza».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η παραγωγή του νέου φιλμ θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα στην Καλιφόρνια. Η ταινία καλύπτεται από μυστικότητα, ενώ η «Warner Bros» προσπάθησε να κρατήσει κρυφό το γεγονός και μόνο ότι η παραγωγή είναι σε εξέλιξη εδώ και μήνες.

Όσοι γνωρίζουν περισσότερα, σύμφωνα με το «Variety», αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός της πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ένα σημαντικό ποσό για έργο του Άντερσον.