Το newsbeast.gr  και τα καταστήματα Wind κάνουν δώρο σε έναν τυχερό από εσάς ένα Nokia X DS, το πρώτο Nokia που υποστηρίζει εφαρμογές Android παράλληλα με τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του newsbeast.gr και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία του Fastlane, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τη συσκευή του στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις..

Ειδικότερα, το Fastlane συγκεντρώνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά, την αγαπημένη του μουσική και τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σημείο. Αυτό είναι το Fastlane!

Το Nokia X ξεχωρίζει και για την εντυπωσιακή οθόνη 4 ιντσών που διαθέτει, τη μοναδική ποιότητα εικόνας χάρη στη τεχνολογία IPS αλλά και το υπέροχο λεπτό προφίλ του. Το Nokia X, όμως, δεν είναι απλά όμορφο. Είναι και απίστευτα ανθεκτικό. Χάρη στην προστασία της οθόνης από τις γρατσουνιές και στη δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων, το τηλέφωνό σας μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες και να διατηρεί την εμφάνισή του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Στα πλεονεκτήματα του Nokia X συγκαταλέγονται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, οι δωρεάν χάρτες και πλοήγηση με τα HERE Maps & HERE Drive και η μεγάλη γκάμα χρωμάτων – πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Nokia X DS

– Εφαρμογές Android από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών

– Οθόνη LCD IPS 4 ιντσών

– 2πύρηνος επεξεργαστής 1GHz

– Δύο κάρτες SIM

– Εσωτερική μνήμη 4GB και RAM 512MB

– Κάμερα 3MP

– Εφαρμογές από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών



1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Έναρξη: 12.05.2014
Λήξη: 22.05.2014
Νικητές: 1
Αναπληρωματικοί: 1
Δώρo: 1 Nokia X DS

Νικητής
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αναπληρωματικός
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΣΣΥΦΑ