Μια μοναδική εμπειρία περιμένει τους αναγνώστες του newsbeast.gr που θα κερδίσουν μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την εκδήλωση Chocolating 2013. Λάβετε μέρος και εσείς στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία πρόσκληση σε ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας, στις 16 ή 17 Μαρτίου.

Το Chocolating 2013 διοργανώνεται τα Σαββατοκύριακα 23-24 Φεβρουαρίου, 2-3 Μαρτίου, 9-10 Μαρτίου και 16-17 Μαρτίου, στο εστιατόριο Il Tramonto του ξενοδοχείου Arion Resort & Spa

Οι pastry chef Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη σοκολάτα Valhrona δημιουργούν το ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας, ενώ ο σεφ του ξενοδοχείου Στράτος Καλαθάκης σάς προσκαλεί να δοκιμάσετε πρωτότυπες γεύσεις με συστατικά από σοκολάτα.

Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη δημιουργία σοκολατένιων εδεσμάτων από τους σεφ, μπουφέ με σοκολατένιες γεύσεις, τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας, καθώς και ένα «ταξίδι» στην ιστορία του αγαπημένου εδέσματος.

Στα γευστικά εδέσματα θα βρει κανείς φοντί και σούπα σοκολάτας, αλμυρές γεύσεις σε τάπας με σοκολάτα, ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί του γλυκίσματος με κρασί.

Επιπλέον, κάθε Κυριακή από τις 14.00-16.00 θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας από τον pastry chef του Αστέρα Βουλιαγμένης Φραντζέσκο Σώζo, με χρέωση συμμετοχής 30 ευρώ το άτομο, που περιλαμβάνει και κατανάλωση από τις μοναδικές δημιουργίες.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να έχετε και εσείς την ευκαιρία να βρεθείτε στην πιο «σοκολατένια εκδήλωση»!

Μια γεύση από το Chocolating 2012, μπορείτε να πάρετε από τα παρακάτω βίντεο…

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Έναρξη: 4.03.2013
Λήξη: 13.03.2013
Δώρο: 10 διπλές προσκλήσεις για τις 16 ή τις 17 Μαρτίου
Νικητές: 10

Οι νικητές είναι οι εξής:
ΜΑΘΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΦΗ
ΣΤΡΩΜΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΙΑΚΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΔΙΜΙΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΟΥΣΗ ΜΑΡΓΗ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ