Ο Μαξ Φερστάπεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Formula 1 τα τελευταία δύο χρόνια και όλα δείχνουν ότι φέτος θα πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενο, αφού πήρε ακόμη μία νίκη, βλέποντας πρώτος την καρό σημαία και στο γκραν πρι του Καναδά, φτάνοντας συνολικά τις 41 στην καριέρα του, όσες είχε και ο θρυλικός Άιρτον Σένα.

Οκτώ γκραν πρι έχουν γίνει μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ολλανδός έχει νικήσει στα έξι, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο φετινός τίτλος, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν γίνεται να χαθεί. Πέρα από τις ικανότητες του Φερστάπεν, άλλωστε, υπάρχει και η αξιοπιστία της Red Bull, η οποία έφτασε πλέον τις 100 νίκες.

Αυτή, η 100ή, ήταν εύκολη έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, αφού ο Φερστάπεν είχε συνεχώς το προβάδισμα και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να τερματίσει πρώτος, με το ενδιαφέρον να περιορίζεται κυρίως στη μάχη των Φερνάντο Αλόνσο και Λιουίς Χάμιλτον για τη 2η θέση, με τον Ισπανό τελικά να τα καταφέρνει.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν οι Σαρλ Λεκλέρ, Κάρλος Σάινθ, Σέρχιο Πέρεζ, Άλεξ Άλμπον, Εστεμπάν Οκόν, Λανς Στρολ και Βάλτερι Μπότας.

Τα αποτελέσματα στο γκραν πρι του Καναδά…

Αποτελέσματα της Formula 1