Το μυστικό για την πραγματική γνωριμία και εξοικείωση με τον κόσμο γύρω μας και μέσα μας είναι ένα ταξίδι. Ακόμα και η επίσκεψη στον πιο κοντινό προορισμό επιφυλάσσει εξαιρετικά δώρα που διεγείρουν το μυαλό, εξάπτουν την περιέργεια, οξύνουν τις αισθήσεις και αυξάνουν τον σεβασμό προς τον άνθρωπο ως οντότητα και τη γη ως πλανήτη. Οι κοντινές εξορμήσεις σε πανέμορφες περιοχές της Ελλάδας τα σαββατοκύριακα και τα μοναδικά ταξίδια σε εντυπωσιακές πόλεις του εξωτερικού γεμίζουν τις ζωές των ανθρώπων με ανεκτίμητες στιγμές από ασυναγώνιστες εμπειρίες και ανεπανάληπτες εικόνες. 

Οι επισκέπτες ενός τόπου που θέλουν να είναι απολύτως βέβαιοι ότι θα επωφεληθούν στο έπακρο από το ταξίδι τους έχουν έναν άσσο στο μανίκι τους, και αυτός δεν είναι άλλος από την Enjoy Travel. Αυτή συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να συγκρίνουν όλα τα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα αμάξια σε οποιαδήποτε γωνιά της γης για όποια χρονική περίοδο τους ενδιαφέρει και να νοικιάζουν ηλεκτρονικά εκείνο που προτιμούν. 

Τι ξεχωριστό φέρνει η Enjoy Travel στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτου;

Η Enjoy Travel δραστηριοποιείται στην τουριστική βιομηχανία, και συγκεκριμένα στην ενοικίαση αυτοκινήτου, για πάνω από 12 χρόνια. Η μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία της στηρίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες, που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. 

  1. Συγκέντρωση και σύγκριση των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων σε ένα μέρος: Η οργάνωση ενός ταξιδιού είναι μια χαοτική και αγχωτική διαδικασία, αφού οι ταξιδιώτες καλούνται να αφιερώσουν χρόνο και ενέργεια για να βρουν τα καλύτερα αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αξιοθέατα και άλλα. Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου όμως γίνεται παιχνιδάκι, αφού μπορούν σε μια ιστοσελίδα να δουν όλα τα διαθέσιμα αμάξια σε μια συγκεκριμένη πόλη και να τα συγκρίνουν μεταξύ τους μέχρι να εντοπίσουν με σιγουριά το καλύτερο για τους ίδιους. 
  2. Φοβερές τιμές: Πέρα από την ποιότητα του αμαξιού, η Enjoy Travel θέτει ψηλά το θέμα της οικονομίας. Για αυτόν τον λόγο, παρουσιάζεται ξεκάθαρα όχι μόνο η τιμή ενοικίασης κάθε αυτοκινήτου αλλά και το κόστος της ασφάλειας που μπορεί κάποιος να επιθυμεί. Παράλληλα, το προσωπικό της Enjoy Travel τσεκάρει και μοιράζεται καθημερινά τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν.
  3. Online booking: Κανένας τουρίστας πλέον δε χρειάζεται να χάνει χρόνο και να αγχώνεται με τηλεφωνικές συζητήσεις ή δια ζώσης συναντήσεις με τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων της όποιας χώρας. Αντιθέτως, μπορεί να νοικιάσει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει διαδικτυακά και να πληρώσει για αυτό ηλεκτρονικά. Με μερικά μόλις κλικ στον υπολογιστή ή το κινητό, ο καθένας έχει το τέλειο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για τις διακοπές του. 

Πού μπορείς να πας ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Enjoy Travel;

Η Enjoy Travel επιτρέπει στους επισκέπτες της να κάνουν τέλεια ταξίδια παντού! Όποια πόλη και αν καίγεσαι να επισκεφτείς (από τον Καναδά μέχρι την Αυστραλία), η Enjoy Travel συνεργάζεται με έμπιστες εταιρείες που προσφέρουν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκεί. Έχοντας ένα μοντέρνο όχημα, είσαι σε θέση να κινηθείς γρήγορα και άνετα στην πόλη των ονείρων σου και να την εξερευνήσεις σαν ντόπιος. Αν θέλεις τη συμβουλή μας, η σαγηνευτική Θεσσαλονίκη είναι ένας άριστος τόπος για να ξεκινήσεις τις οδικές σου περιπέτειες. Για εκείνους που έχουν μπόλικη εμπειρία στα οδικά οδοιπορικά, οι βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ισλανδία ή η Νορβηγία, είναι τέλειοι προορισμοί. 
Η Enjoy Travel βοηθάει τους διαδικτυακούς επισκέπτες της να γνωρίσουν οδικώς οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου επιθυμούν.