Ο Κέβιν Μάγκνουσεν είναι αυτός που πήρε την pole position για τον αγώνα σπριντ της Formula 1 στη Βραζιλία το Σάββατο (12/11), κάνοντας τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς, αφού πρόλαβε να κάνει τον πιο γρήγορο χρόνο πριν αρχίσει να βρέχει και στη συνέχεια είδε όλους τους υπόλοιπους να προσπαθούν να κινηθούν γρηγορότερα από αυτόν και να μην τα καταφέρνουν.

Μπορεί να έχουν κριθεί τα πάντα πλέον, τόσο σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα των οδηγών οσο και αυτό των κατασκευαστών, αλλά η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, οπότε οι οδηγοί προσπαθούν για το καλύτερο. Και αυτός που πέτυχε το καλύτερο στις κατατακτήριες δοκιμές για τον αγώνα σπριντ στη Βραζιλία, πριν το κυριακάτικο (13/11) γκραν πρι, ήταν ο Μάγκνουσεν.

Ο Δανός οδηγός της Haas ήταν αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι πρόλαβε να τρέξει και κάνει τον γρηγορότερο γύρο του πριν αρχίσει να βρέχει, με το Μαξ Φερστάπεν να ξεκινάει από τη 2η θέση στον αγώνα σπριντ και τον Τζορτ Ράσελ από την 3η, ενώ ακολουθούν οι Λάντο Νόρις, Κάρλος Σάινθ, Εστεμπάν Οκόν, Φερνάντο Αλόνσο, Λιούις Χάμιλτον, Σέρτζιο Πέρεζ και Σαρλ Λεκλέρ.

Αποτελέσματα στα δοκιμαστικά του γκραν πρι της Βραζιλίας