Σε μια χρονιά όπου οι αγώνες αυτοκινήτου πάνε από το κακό στο χειρότερο για διάφορους λόγους, το Σωματείο ΑΣΣΟΑΑ αναγγέλλει την διοργάνωση Ράλι Σπριντ στην φημισμένη ασφάλτινη ειδική διαδρομή του Αγίου Μερκουρίου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022.

Πρόκειται για την 8η έκδοση του συγκεκριμένου αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει πολλές συμμετοχές και ακόμα περισσότερους θεατές.

Όσα πληρώματα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν την δυνατότητα να αναμετρηθούν σε τρεις προσπάθειες κατά την διάρκεια της ημέρας, ούτως ώστε βελτιώσουν την επίδοσή τους στη μάχη με τα χρονόμετρα.

Η εκκίνηση της Ειδικής Διαδρομής θα γίνει από την περιοχή της Μαλακάσας στην έξοδο του χωριού Σφενδάλη με κατεύθυνση προς τα Βασιλικά κτήματα και ο τερματισμός λίγο πριν την διασταύρωση της Βαρυμπόμπης, όπου φυλάκιο της Πυροσβεστικής. Το Service Park και το κέντρο του Αγώνα θα είναι στο Parking του Ολυμπιακού χωριού.

Ο αγώνας προσμετρά στο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων, στο Κύπελλο Ράλι Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων και στο Κύπελλο Ασφάλτου Ν. Ελλάδος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ανοίγουν στις 26/10/2022 στο Σ.Δ.Δ.Α. www.e-omae-epa.gr . Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στις ηλεκτρονικές σελίδες www.assoaa.blogspot.com, email: [email protected] ,και στα 679220820, 6974 759800.