Βλέποντας τις ομάδες τους να μην μπορούν να ανταγωνιστούν τη Mercedes, Σεμπάστιαν Φέτελ και Φερνάντο Αλόνσο έχασαν αρκετές φορές στη διάρκεια της σεζόν την ψυχραιμία τους κι αυτό δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν.

«Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Φέτελ, αλλά με απογοήτευσε λίγο η συμπεριφορά του, γιατί πιστεύω πως άλλαξε. Ενεργεί σαν ηττημένος και δεν είναι τέτοιος τύπος, δεν είναι αυτή η νοοτροπία του. Είναι ανταγωνιστικός, δεν του αρέσει να χάνει ούτε στο σκάκι. Και με τον Αλόνσο είμαι λίγο απογοητευμένος. Η Ferrari δεν είχε καθόλου καλή παρουσία και στα μέσα της σεζόν ο Φερνάντο άρχισε να φέρεται περίπου σαν τον Φέτελ», τόνισε.

Παράλληλα, δήλωσε… ανακουφισμένος που η μάχη του Λιούις Χάμιλτον με τον Νίκο Ρόσμπεργκ μέχρι τον τελευταίο αγώνα της σεζόν διατήρησε το ενδιαφέρον του κοινού. «Πίστευα πως κάποια στιγμή η Ferrari ή η Red Bull θα πλησίασαν τη Mercedes, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ήμασταν τυχεροί που η μονομαχία Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Αν δεν υπήρχε κι αυτή, θα είχαμε ένα πολύ βαρετό πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr