Το Renault Clio, με 30 χρόνια ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας της αυτοκίνησης, κατέχοντας επί σειρά ετών τον θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη. 

Το νέο Clio 5ης γενιάς θεωρείται το καλύτερο που έγινε ποτέ. Με εντυπωσιακή σχεδίαση και άριστη οδική συμπεριφορά διακρίνεται στους τομείς της ποιότητας, της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας.

Η νέα γενιά Clio διατίθεται με μία πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90 ίππων, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode). 

Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα LPG, συνδυάζει έναν σύγχρονο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας Formula1 με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 100 ίππους αλλά, κυρίως μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, που είναι διαθέσιμη μόλις από τις 2.000 σ.α.λ. ώστε να κινείται με άνεση στις χαμηλές ταχύτητες, μέσα στην πόλη. Λαμβάνοντας υπόψη την σημαντική οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού καυσίμου αλλά και την περιορισμένη κατανάλωση που συνεπάγεται αυτονομία έως 1.185χλμ. με τις δύο δεξαμενές καυσίμου γεμάτες, το Clio 5ης γενιάς αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς.

Τώρα, στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της μάρκας, υπάρχει η δυνατότητα  απόκτησης του δημοφιλούς μοντέλου με συνολικό όφελος έως 2.500€. Πιο αναλυτικά, όποιος επιλέξει ένα από τα νέα Clio εξασφαλίζει:

Έκπτωση Πελάτη, Δωρεάν μεταλλικό χρώμα, Επιδότηση ανταλλαγής, και Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια, 6 μήνες ασφάλιση. Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή, και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%. 

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του νέου Clio αποτελεί το γεγονός ότι, σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει μια τουλάχιστον επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος σε κόστος χρήσης.