Το σεξ πουλάει και πουλάει μέχρι και Volkswagen Golf του 1990, σύμφωνα πάντα με την αχτύπητη προωθητική καμπάνια στο eBay!

Ο Angus Dean θέλησε να πουλήσει το ρετρό VW Golf των 1,8 λίτρων λοιπόν στη δημοφιλή πλατφόρμα αγοραπωλησιών, ήθελε ωστόσο το κάτι παραπάνω για να μαγνητίσει τα βλέμματα των online καταναλωτών.

Το σκέφτηκε λοιπόν, το ξανασκέφτηκε, και κατέληξε ότι μόνο οι κούκλες του σεξ θα μπορούσαν να τον βοηθούσαν στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του, να πουλήσει δηλαδή το κλασικό Golf των 25 σχεδόν ετών.

Η χαριτωμένη πλαστική κούκλα με το όνομα Sandy επιστρατεύτηκε ως άλλο μανεκέν σε σαλόνι αυτοκινήτου για να επιδείξει τα άλλοτε ζηλευτά κάλλη του αμαξιού. Και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Sandy πιάνει δουλειά στο eBay, καθώς βοηθάει τον Angus να σπρώχνει πράγματα στην πλατφόρμα για χρόνια: «Κάναμε το ίδιο και με μια χορτοκοπτική μηχανή», δήλωσε περιχαρής ο Angus, «και πουλήθηκε στη στιγμή».

Το θέλετε και καλύτερο; Ο 47χρονος Angus από το Sussex είναι πράγματι ο ιδιοκτήτης του Golf όχι όμως και της Sandy! Η κούκλα ανήκει σε παντρεμένο πατέρα τριών παιδιών, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο οποίος χρησιμοποιεί την κούκλα για επαγγελματικούς σκοπούς: την προώθηση προϊόντων δηλαδή χωρίς τον μπελά του να προσλάβεις πραγματικό μοντέλο! Και όπου «μπελάς», σημειώσατε αμοιβή μοντέλου και άλλα πολλά.

Αν λοιπόν αυτή δεν είναι η πλέον υπέροχα περίεργη διαφήμιση για γερμανικό hatchback από χέρι, τότε ποια είναι;