Όποιος έχει παίξει το καινούριο Grand Theft Auto V, το πολυαναμενόμενο videogame που έκανε πάταγο στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, ξέρει καλά τον ηλεκτρονικό δαίμονα που όργωνε τους δρόμους του.

Ναι, μιλάμε για το «πολύ» Bravado Banshee, που ακόμα και στο παιχνίδι ήταν πραγματικό!

Κι αυτό γιατί κατασκευάστηκε πράγματι από τη West Coast Customs το 2013 και η GameStop -που το είχε παραγγείλει- το έδωσε τελικά για την προώθηση του νέου τίτλου. Όσο για την ευτυχή ιδιοκτήτρια, αποφάσισε πλέον ότι είναι καλύτερο να στείλει τα παιδιά της στο πανεπιστήμιο παρά να κατέχει το θρυλικό sports car!

Κι αυτά είναι καλά νέα για όλους τους κολλημένους τόσο με το περίφημο videogame όσο και με τη σπορ οδήγηση: το αμάξι βγήκε προς πώληση στο eBay!

Και σε περίπτωση που διερωτάστε, το Banshee βασίζεται στο Dodge Viper SRT-10 του 2006, διατηρώντας απαράλλακτο τον V10 των 8,3 λίτρων κάτω από το καπό του. Όσο για το αμάξωμα, έχει υποστεί βαριά τροποποίηση για να μοιάζει στον εικονικό συγγενή του, όπως εξάλλου έχει συμβεί και στο εσωτερικό. Οι λάτρεις του GTA θα καταλάβουν πολύ καλά τι εννοούμε…

Αν λοιπόν μπορείτε να διαθέσετε επιτόπου 124.931 ευρώ -και σέντσι παραπάνω-, η σελίδα του Banshee στο eBay σας περιμένει…