Στα πλαίσια της παρουσίασης του 2015 BRZ, η Subaru USA λάνσαρε μια ειδική έκδοση 1.000 αντιτύπων του μοντέλου, την Series.Blue, η οποία φέρει πλήθος αξεσουάρ με το λογότυπο STI.

Η ειδική έκδοση BRZ Series.Blue θα παραχθεί σε 1.000 μόνο «κομμάτια», όλα για τις ΗΠΑ., με τα 500 να φέρουν το χρώμα WR Blue Pearl της φωτογραφίας και τα άλλα 500 το λευκό περλέ Crystal White Pearl.

Διαθέτει περιμετρικά μαύρα spoiler του STI, τα οποία – σύμφωνα με την Subaru- έριξαν τον συντελεστή οπισθέλκουσας αεροδυναμικής από το 0.28 στο 0.27.

Επιπλέον, το ειδικό αυτό BRZ εξοπλίζεται με μαύρους τροχούς 17 ιντσών με το λογότυπο του STI, οι οποίοι διαθέτουν φρένα με κόκκινες δαγκάνες. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα 2015 BRZ, η έκδοση Series.Blue διαθέτει μεγαλύτερες απολήξεις εξάτμισης και κεραία τύπου «πτερύγιο καρχαρία».

Ως βάση για το εσωτερικό του BRZ Series.Blue έχει ληφθεί η έκδοση Limited του μοντέλου. Επιπλέον προσθήκες αποτελούν οι δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρο-μπλε, τα πατάκια με το λογότυπο BRZ, ο εσωτερικός καθρέπτης χωρίς πλαίσιο, ο τύπου carbon διάκοσμος του κεντρικού τμήματος του ταμπλό και το κόκκινο μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα με το λογότυπο STI.

Δυστυχώς αλλαγές δεν υπάρχουν σε τεχνικά θέματα, όπως θα περίμενε κανείς από μία έκδοση 1.000 μόνο αντίτυπων. Οπότε, κάτω από το καπό παραμένει το 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ των 200 ίππων.

Οι παραδόσεις του νέου αυτού BRZ θα ξεκινήσουν στις ΗΠΑ από τον Ιούλιο, με την τιμή έναρξης της έκδοσης BRZ Series.Blue (με 6άρι μηχανικό κιβώτιο) να ορίζεται στα 29.490 δολάρια, 1.795 δολάρια ακριβότερα από το «κανονικό» BRZ στην έκδοση Limited, στην οποία στηρίζεται. Η βασική έκδοση Premium ξεκινάει από τα 25.695 δολάρια.

Πηγή: autotriti.gr