Το μεγάλο αφεντικό της Ferrari, o Luca di Montezemolo, υπαινίχθηκε πως θα αυξήσει τον προϋπολογισμό της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, προκειμένου να καταφέρει να ανταγωνιστεί την κυρίαρχη Mercedes.

Ταραχή φαίνεται να επικρατεί στην φετινή αγωνιστική σεζόν της Ferrari, όπως, άλλωστε, αποδεικνύεται και από την πρόωρη αποχώρηση του αγωνιστικού διευθυντή Stefano Domenicali.

Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, θέλουν την Ferrari να τινάζει την μπάγκα στον αέρα, ακριβοπληρώνοντας τον Adrian Newey, ώστε αυτός να μετακομίσει στο Maranello. Βλέπετε, η Ferrari μπορεί να τον πληρώσει, καθώς πέρσι σημείωσε οικονομική επίδοση ρεκόρ, με τα μικτά της κέρδη να ανέρχονται στα 246 εκ. ευρώ.

Ο κος Montezemolo δήλωσε σε ιταλικά μέσα, πως παρόλο που οι Ferrari δρόμου παραμένουν για την εταιρεία προτεραιότητα, υπάρχει η επενδυτική πρόκληση της F1, ώστε να καλυφθεί το κενό μέχρι την κορυφή. ¶λλες πηγές αναφέρουν πως η Ferrari βολιδοσκοπεί τον 68 χρόνων Jean-Jacques His, έναν συνταξιούχο ειδικό στους κινητήρες, ο οποίος έγινε γνωστός από τη θητεία του στη Renault.

Πηγή: autotriti.gr