Η μάχη μεταξύ κατασκευαστών αυτοκινήτων και κατασκόπων φωτογράφων δεν λέει να πάρει τέλος, ποιος θα περίμενε όμως ότι η μοιραία συνάντηση θα κλιμακωνόταν έτσι;

Ο αμερικανός freelance φωτογράφος Jason Thorgalsen εντόπισε λοιπόν το πρωτότυπο της Lamborghini Huracan να περιφέρεται αμέριμνο στους δρόμους της Φλόριντα και το καθήκον μίλησε: άρχισε να το βιντεοσκοπεί.

Και τότε τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα: αφού ο οδηγός της Lambo των 610 αλόγων κάλεσε φίλο με Audi A8 για να κόψει τη θέα στον φωτογράφο(!), το πράγμα προφανώς και δεν ήταν αρκετό, γι’ αυτό και έπρεπε να σταματήσει για να την πέσει στον δυστυχή «κατάσκοπο».

Πέρα λοιπόν από τις επικίνδυνες μανούβρες και το μπλοκάρισμα πάνω στον αυτοκινητόδρομο, ο τύπος θέλησε το κάτι παραπάνω στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα φλας!

Η επαίσχυντη αυτή επίδειξη νταηλικιού οφείλει να λειτουργεί ως υπόμνηση για τους κατασκευαστές hypercars, καθώς οι λιγοστοί πελάτες τους μοιραία λειτουργούν ως άτυποι πρεσβευτές της φίρμας. Γι’ αυτό και η Ferrari είναι τόσο επιλεκτική στο ποιος θα οδηγεί τα κομψοτεχνήματά της…