Νέος διευθύνων σύμβουλος για τη Ford

Ο νέος CEO, Mark Fields, έχει 25 χρόνια καριέρας στην εταιρεία


AUTO
16:02
04/05/2014
Νέος διευθύνων σύμβουλος για τη Ford
2
loading

Από την 1η Ιουλίου, ο κος Alan Mulally θα συνταξιοδοτηθεί και νέος CEO της Ford θα γίνει ο κος Mark Fields, ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2012 είναι Chief Operating Officer (COO).

Η Ford επιβεβαίωσε πως ο κος Alan Mulally θα πάψει να είναι CEO της εταιρείας από την 1η Ιουλίου. Στην θέση του θα τοποθετηθεί ο κος Mark Fields, ο οποίος έχει 25 χρόνια καριέρας στην Ford και η προηγούμενη δουλειά του ήταν COO, ενώ ηγήθηκε της μεταμόρφωσης της Ford στην Β. Αμερική από το 2005. Ο διευθύνον σύμβουλος της εταιρείας, ο 68 ετών Bill Ford, δήλωσε σχετικά: «Ο Mark έχει επιτύχει πολλά στα 25 χρόνια που βρίσκεται στην Ford και πλέον είναι έτοιμος να οδηγήσει την εταιρεία στο μέλλον ως CEO».

Ο κος Mulally βγαίνει στη σύνταξη ύστερα από 8 χρόνια στο τιμόνι της Ford. Υπό την προεδρία του, έγινε η εκπόνηση του σχεδίου One Ford για επικερδή ανάπτυξη, ενώ στις μέρες του οι εταιρεία είχε 19 συνεχή κερδοφόρα τρίμηνα. Επιπλέον, η Ford απέκτησε την πιο πλούσια γκάμα στην μακρά ιστορία της, ενώ πραγματοποίησε και την μεγαλύτερη παγκόσμια επέκταση των εργασιών της.

Πηγή: autotriti.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar lazarou george

    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ Ή ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΝΤ;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει