Κριτική στον Κίμι Ραϊκόνεν για τα υποτονικά αποτελέσματά του άσκησε ο Μίκα Χάκινεν. Ο πρώην πιλότος της Formula 1 τόνισε πως ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο και να βρει λύσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη διαφορά που έχει με τον ομόσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο, επισημαίνοντας πως τα υποτονικά αποτελέσματά του δεν μπορεί να οφείλονται μόνο στο μονοθέσιο της σκουντερία.

«Ο Κίμι έχει προβλήματα, τα οποία πρέπει να λύσει. Ο Αλόνσο έχει κυριαρχήσει έναντι του Κίμι. Δεν είναι η μικρή διαφορά μεταξύ των δύο μετά από τέσσερα γκραν πρι. Ο Κίμι πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Το μονοθέσιο δεν μπορεί να είναι τόσο κακό, πρέπει να βελτιωθεί και πρέπει να το κάνει άμεσα», ήταν τα λόγια του πρώην πιλότου της Formula 1, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Η επιλογή της δουλειάς στον προσομοιωτή είναι καλή. Πρέπει να προσπαθήσει με όλα τα μέσα που είναι διαθέσιμα. Δεν θέλω να δώσω συμβουλή στον Κίμι, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και θα βρει τη λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Πηγή: Sport-fm.gr