Διάκριση για το Peugeot e-208: Αναδείχθηκε «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» από το περιοδικό «WhatCar?»

Διαθέτει κινητήρα 50kWh, με ιπποδύναμη 136 ίππους και έχει αυτονομία πάνω από 350 χλμ


AUTO
12:19
09/10/2020
Διάκριση για το Peugeot e-208: Αναδείχθηκε «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» από το περιοδικό «WhatCar?»
2
loading

Το αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot e-208 Allure βραβεύτηκε ως το «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη μικρομεσαία κατηγορία των βραβείων «WhatCar?» υπερισχύοντας πολλών αντιπάλων, μεταξύ των οποίων το Hondae και το RenaultZoe.

Η κριτική επιτροπή του «WhatCar?» εντυπωσιάστηκε από την φιλοσοφία της Peugeot «διαλέξτε το Peugeot σας, διαλέξτε τον κινητήρα που απευθύνεται στις ανάγκες σας», η οποία δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να επιλέξουν μεταξύ του αμιγώς ηλεκτρικού e-208, ή των εκδόσεων βενζίνης και πετρελαίου, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε πρακτικότητα, άνεση η επιδόσεις.

Το εσωτερικό του νέου 208 Allure συγκέντρωσε, επίσης, πολύ υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του «WhatCar?», η οποία επαίνεσε το  τελευταίας γενιάς τρισδιάστατο πίνακα οργάνων (μέρος του i-Cockpit), τόσο για την εμφάνιση, όσο και για την τεχνολογία του και την ασφάλεια που προσφέρει στον οδηγό. Η ευέλικτη ανάρτηση και η πραγματική αυτονομία του συγκέντρωσαν επίσης πολύ υψηλή βαθμολογία.

Το e-208 διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα 50kWh, με ιπποδύναμη 136 ίππους, έχει αυτονομία πάνω από 350 χλμ (WLTP) με μία μόνο φόρτιση και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση πάνω από 100kW, φθάνοντας το 80% της πλήρους φόρτισης μέσα σε 30 λεπτά.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Giorgis

    Σίγουρα δεν θα αγοράσω αυτοκίνητο από εταιρία που δεν ξέρει ότι η ισχύς μετριέται σε KW και η ενέργεια σε KWh. Τι θα πει διαθέτει κινητήρα 50kWh; Τι ακριβώς αφορά αυτή η ενέργεια του κινητήρα?

  2. avatar SER 30

    ΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ . ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΚΑΡΓΑ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ Η ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ . ΠΑΡ * ΟΛΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ 1 7 ΕΩΣ 2 7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ 1 3 ΜΕ 1 7 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΤΗΣΙΑ , ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΟΥΡ ΝΑ ΜΑΣ ΓΔΥΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ 5 0 0 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΡΩΝ ΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 5 . 0 0 0 ΜΕ 7 0 . 0 0 0 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ . ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ / ΓΡΗΓΟΡΑ / ΑΝΕΤΑ / ΦΤΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ . ΟΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ ΤΟΧΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 2 5 . Ο Ο Ο ΓΙΟΥΡΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ . ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΙΣΘΩΝ / ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ 1 3 0 0 ΣΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει