Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ για τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα του με την W05.

Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως περιμένει φέτος να διεκδικήσει πολλές νίκες, έχοντας ως δεδομένο την απόδοση του μονοθεσίου του στις πρώτες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ.

Ακόμη, ο Ρόσμπεργκ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Red Bull, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που είχε ξεκινήσει από πέρυσι με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε καλή ψυχολογία και αυτή τη σεζόν θα κερδίσουμε πολλούς αγώνες. Οι πρώτες δοκιμές πήγαν πολύ καλά και εμείς κάναμε πολύ καλή δουλειά. Το νέο μου μονοθέσιο είναι αξιόπιστο, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε που είναι συγκριτικά με τους αντιπάλους μας.

Δυστυχώς, είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για τίτλο, ωστόσο στην Χερέθ ήμασταν αρκετά αξιόπιστοι. Έκανα πολλούς γύρους και έμαθα πολλά. Ήταν ωραίο συναίσθημα να βλέπεις ότι άλλες ομάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν τόσους γύρους. Θα είμαι απλά χαρούμενος αν είμαστε σε θέση να παίρνουμε νίκες. Θα μου άρεσε πολύ αν μπορούσα να μονομαχήσω με τον Σεμπάστιαν», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου.

Πηγή: sport-fm.gr