Την πεποίθηση ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν είναι έτοιμος για τη φετινή σεζόν, έχοντας τα απαραίτητα κίνητρα, αλλά και την εμπειρία που χρειάζεται για να διαχειριστεί το άγχος του να τρέχει… δίπλα στον Φερνάντο Αλόνσο, αλλά και για λογαριασμό της Ferrari εξέφρασε ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Το αφεντικό της σκουντερία αναφέρθηκε στο διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο «Iceman» το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας πως ξέρει τι πρέπει να κάνει στο πρωτάθλημα του οποίου η αυλαία θα ανοίξει στην Αυστραλία στα μέσα Μαρτίου (14-16/3).

«Είναι πιο ώριμος και πιο έμπειρος και πιο κοντά στην ομάδα. Ήδη έχει έρθει πολλές φορές στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρανέλο, έρχεται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ξέρει τις ικανότητες του.

Ξέρει ότι έχει μπροστά του μία πρόκληση, ξέρει πώς να αντιμετωπίσει έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή, όπως ο Φερνάντο. Έχει πολλά κίνητρα και την εμπειρία να καταφέρει σε μία δύσκολη σεζόν, όπως αυτή που είναι μπροστά μας.

Ξέρει πώς να διαχειριστεί την πίεση του να οδηγεί δίπλα στον Φερνάντο και για λογαριασμό της Ferrari», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία.

Πηγή: sport-fm.gr