Οι επιπτώσεις του Covid-19 στα εστιατόρια με αστέρια

Ένα βαρόμετρο από τον οδηγό της Michelin


AUTO
11:27
21/05/2020
Οι επιπτώσεις του Covid-19 στα εστιατόρια με αστέρια
loading

Ο Οδηγός Michelin ανέπτυξε ένα διεθνές Βαρόμετρο για να διευκολύνει την ανάλυση των επιπτώσεων από την κρίση του Covid-19  στα εστιατόρια με Aστέρια Michelin που περιλαμβάνονται στις επιλογές του.

Κάθε εβδομάδα, το Βαρόμετρο θα καταγράφει τον αριθμό των εστιατορίων με Αστέρια που επαναλειτουργούν, και στους 32 προορισμούς που καλύπτει ο Οδηγός. Προκειμένου να συμπεριληφθούν στο Βαρόμετρο, τα εστιατόρια πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις υπηρεσίες Εστίασης και γενικότερα στον τομέα του Τουρισμού μια παγκόσμια επισκόπηση, σε πραγματικό χρόνο, του ρυθμού με τον οποίο εξελίσσεται η επανέναρξη των εστιατορίων με Αστέρια Michelin σε όλο τον κόσμο.

Με την ισχυρή διεθνή παρουσία του, ο αναγνωρισμένος από τους καλοφαγάδες Οδηγός, βασίζεται στους εξειδικευμένους ανθρώπους του που θα προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να ενημερώνεται το Βαρόμετρο. Οι επιθεωρητές του Οδηγού θα αξιοποιούν τις γνώσεις τους για τις κατά τόπους γαστρονομικές σκηνές για τη συλλογή πληροφοριών. Ανάλογα με την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί σε κάθε χώρα, τα δεδομένα για τα εστιατόρια θα συλλέγονται δια ζώσης, τηλεφωνικά ή μέσω ψηφιακής έρευνας.

«Δημιουργώντας το Βαρόμετρο, θέλουμε να καταγράψουμε τον παλμό της παγκόσμιας γαστρονομίας, με σκοπό να ενημερώσουμε το κοινό για το οικοσύστημά μας. Μόλις το 21% από τα 3.000 εστιατόρια με Αστέρια Michelin σε όλο τον κόσμο λειτουργεί προς το παρόν. Ελπίζουμε ότι αυτά τα στοιχεία θα αναδείξουν έναν τομέα που ανθίζει οικονομικά πολύ πιο πέρα από τις πόρτες των εστιατορίων», σχολίασε ο Gwendal Poullennec, δ/ντης της έκδοσης των Οδηγών.

Με σκοπό να υποστηρίξει ενεργά τον κόσμο της Γαστρονομίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Οδηγός θα δημοσιεύει αυτά τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση guide.michelin.com.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει