Το νέο Seat Leon «ανάβει φώτα»

Η τεχνολογία φωτισμού στο επίκεντρο της προσωπικότητας του νέου μοντέλου της μάρκας


AUTO
12:49
27/12/2019
Το νέο Seat Leon «ανάβει φώτα»
loading

Η Seat αγγίζει την τελειότητα με τη νέα γενιά Leon και τοποθετεί την τεχνολογία φωτισμού στο επίκεντρο της προσωπικότητας του νέου μοντέλου της. Το νέο Leon διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα φωτισμού που κάνουν το ήδη δυναμικό, σπορ και κομψό compact αυτοκίνητο, ακόμα πιο επιθυμητό, ανεξάρτητα από την οπτική της εξωτερικής σχεδίασης ή της άνεσης του εσωτερικού.

Το 2012 όταν παρουσιάστηκε η τρίτη γενιά, το Leon ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που διέθετε τεχνολογία Full LED. Οι ειδικευμένες ομάδες σχεδίασης της μάρκας έχουν πάει τώρα την τεχνολογία φωτισμού του best seller της μάρκας στο επόμενο επίπεδο, προσδίδοντας έμφαση στη νέα τολμηρή σχεδίασή του.

Εξωτερικά, το Leon της νέας γενιάς ενσωματώνει τεχνολογία Full LED. Στο εμπρός μέρος κυριαρχούν δυναμικοί προβολείς που εξασφαλίζουν υψηλή φωτεινότητα και καθαρότητα ακόμα και τους πιο σκοτεινούς δρόμους. Στο πίσω μέρος, ο κατά μήκος φωτισμός μεταξύ των δύο πίσω φαναριών προσφέρει ένα εξαιρετικό light show. To νέο Leon περιλαμβάνει, επίσης, δυναμικούς πίσω δείκτες πορείας καθιστώντας το ακόμα πιο εμφανές στους άλλους οδηγούς και βελτιώνοντας τη συνολική του ασφάλεια.

Η πρωτοποριακή σχεδίαση φωτισμού ενισχύει την οδηγική εμπειρία με το πλήρες περιμετρικό φωτισμό LED wraparound που διαχέεται στο εμπρόσθιο ταμπλό και τις πόρτες. Η τεχνολογία φωτισμού του νέου Leon σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε συνολικά στο Τεχνικό Κέντρο της μάρκας στο Martorell.

Η τέταρτη γενιά του Leon θα αποκαλυφθεί στο κοινό στις 28 Ιανουαρίου.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει