Το smart EQ είναι σημείο αναφοράς ευελιξίας και άνεσης στις αστικές μετακινήσεις, ενώ παράλληλα αποτελεί και συμφέρουσα περιβαλλοντικά λύση, αφού οι εκπομπές ρύπων του είναι μηδενικές.

Όμως διαθέτει και ακόμα ένα χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αγοράς που φορτίζει από 0-80% σε μόλις 40 λεπτά*.

Πρόσφατα και με αφορμή την συνεργασία Μercedes-Benz Ελλάς και η Elpedison, ένας πελάτης smart EQ μπορεί να αποκτήσει εντελώς δωρεάν τον οικιακό του φορτιστή (wallbox) αξίας έως 1.600 Ευρώ για να φορτίζει ξέγνοιαστα και γρήγορα το ηλεκτρικό του smart και να απολαμβάνει τις καθημερινές του διαδρομές στην πόλη.  H συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει smart EQ μέσα στο τρέχον έτος ή θα το αποκτήσουν μέχρι 31/12/2019.

Το μόνο που έχει να κάνει o ιδιοκτήτης ενός smart EQ είναι να επικοινωνήσει με τους τεχνικούς συμβούλους της Elpedison, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαδικασία της δωρεάν παροχής και εγκατάστασης του wallbox εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων smart ή στο site: https://www.smart.com/gr/el/index.html

* Με φορτιστή επί του οχήματος 22 kW, σε wallbox 22 kW και τριφασική παροχή ρεύματος