Για τεχνητή ένταση που σκοπό έχει να βλάψει την ομάδα και τον ίδιο έκανε λόγο ο Φερνάντο Αλόνσο μετά την ολοκλήρωση του γκραν πρι της Ιταλίας.

Ο Ισπανός πιλότος κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών είπε ένα-δύο… ιταλικά στους μηχανικούς του, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να εξηγήσει πως ήταν μια παρεξήγηση.

Όμως όπως φαίνεται δεν του άρεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε το εν λόγω περιστατικό από τα ΜΜΕ με αποτέλεσμα να εκφράσει τα παράπονά του.

«Είναι ο τρίτος ή ο τέταρτος αγώνας που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ της ομάδας και των πιλότων. Μετά το περιστατικό κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών εξήγησα τι συνέβη, αλλά προφανώς αυτό δεν πουλούσε πολύ», ήταν τα λόγια του Αλόνσο για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Κάθε φορά που βρίσκομαι σε ένα αεροδρόμιο, φεύγω από ένα ξενοδοχείο δέχομαι την αγάπη του κόσμου όχι μόνο προς εμένα, αλλά και προς την ομάδα. Αυτό το είδα και όταν ανέβηκα στο βάθρο στη Μόντσα. Φαίνεται πως αυτοί δεν διαβάζουν εφημερίδες, ευτυχώς», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr