Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ντανιέλ Ρικιάρντο στη Red Bull όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην Ferrari και το τι θα κάνει με το δεύτερο πιλότο της, δεδομένου ότι ο Φερνάντο Αλόνσο έχει ήδη συμβόλαιο με τη σκουντερία.

Ο Λούκας ντι Μοντεζέμολο τόνισε πως η απόφαση για τον δεύτερο πιλότο θα παρθεί μετά το γκραν πρι της Μόντσα, επισημαίνοντας πως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει τίποτα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari δήλωσε ακόμη πως υπάρχουν αρκετοί πιλότοι που θα μπορούσαν να κάτσουν στο κοκπιτ της σκουντερία αν και πάντα υπάρχει η πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας με τον Φελίπε Μάσα.

«Θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε με τον πιλότο αμέσως μετά τη Μόντσα, επειδή δεν θέλαμε να έρθουμε σε αυτό το γκραν πρι έχοντας και άλλο άγχος. Θα πάρουμε μία απόφαση τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν δεν έχουμε υπογράψει με κανέναν πιλότο, θα μιλήσουμε με τον Μάσα και μετά θα αποφασίσουμε, αλλά ακόμη δεν έχουμε τίποτα στο μυαλό μας», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Ferrari για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ο Κίμι είναι ένας πολύ καλός πιλότος. Για εμάς είναι μεγάλη ικανοποίηση ότι κερδίσαμε τον πρώτο μας πρωτάθλημα με εκείνον μετά την αποχώρηση των Σουμάχερ και Μπρον. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές άλλων πιλότων, αλλά και αυτή του Φελίπε, όπως κάναμε και πέρυσι. Όπως και να έχει πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί σε κάθε απόφαση υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα».