Στην Hyundai Motorsport απονεμήθηκε επισήμως ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Κατασκευαστών του FIA World Rally Championship (WRC) για το 2019 σε μια υπέρλαμπρη εκδήλωση για την απονομή των βραβείων FIA.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Carrousel du Louvre στο Παρίσι, σηματοδότησε την αποκορύφωση μιας εξαιρετικά επιτυχημένης σεζόν για την ομάδα, που εξασφάλισε για πρώτη φορά τίτλο WRC, εδραιώνοντας έτσι την θέση της στα βιβλία ιστορίας και ενίσχυσε τη φήμη της μεταξύ των καλύτερων στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρωταθλητές από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις μηχανοκίνητων σπορ για να παραλάβουν τα επίσημα βραβεία τους. Στην εκδήλωση από την Hyundai Motorsport συμμετείχαν ο Πρόεδρος Scott Noh και ο Διευθυντής της Ομάδας Andrea Adamo.

Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul έδωσαν επίσης το παρόν στην εκδήλωση για να βραβευθούν και αυτοί με τη σειρά τους για τις επιδόσεις τους στους οδηγούς και τους συνοδηγούς σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική σεζόν για το Βελγικό πλήρωμα, στην οποία κατέκτησαν τρεις νίκες (Κορσική, Αργεντινή και Ισπανία).

Back/Stage

Για να τιμήσει τον πρώτο της τίτλο στο WRC, η Κορεάτικη ομάδα, δημιούργησε μια σειρά από 11 μικρές ταινίες, με τις οποίες αναδεικνύονται στιγμιότυπα της ομάδας από όλη τη σεζόν του 2019. Με τίτλο «Back/ Stage», κάθε ένα από τα 11 videos θα ασχολείται με συγκεκριμένα θέματα όπου θα αναδεικνύουν την επιτυχημένη διαδρομή του 2019.

Με τη διορατικότητα και τον προβληματισμό των Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen, Dani Sordo, Sébastien Loeb, Craig Breen, Scott Noh και Andrea Adamo, η σειρά θα προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Facebook και YouTube της ομάδας από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «Made in Alzenau» και μιλά για τη σημασία του έργου που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της Hyundai Motorsport στη Γερμανία. Τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν αγαπημένες στιγμές της σεζόν.

Το πρόγραμμα των videos Back / Stage, έχει ως εξής:

 • Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου                     1/ Made in Alzenau
 • Τρίτη 10 Δεκεμβρίου                       2/ New Season
 • Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου                   3/ Team Spirit and Fans
 • Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου                   4/ Emotions
 • Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου            5/ Turning Point
 • Σάββατο 14 Δεκεμβρίου                 6/ We are the champions / title
 • Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου                  7/ Craig Breen
 • Τρίτη 17 Δεκεμβρίου                       8/ Sébastien Loeb
 • Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου                   9/ Dani Sordo
 • Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου                   10/ Andreas Mikkelsen
 • Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου            11/ Thierry Neuville

Τα videos θα αναρτώνται στις 10:00 CET.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.