Η FIAT παρουσίασε τρία ταχύπλοα, εμπνευσμένα από τις εκδόσεις του 500, για να συμμετάσχουν στο Vans Open of Surfing, που διεξάγεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που βλέπουμε γνωστά και δημοφιλή μοντέλα να… «επιπλέουν». Αν εξαιρέσουμε το αμφίβιο όχημα που είχαμε αναφέρει πρόσφατα, τα συγκεκριμένα ταχύπλοα δημιουργούν την αίσθηση, με την εμφάνισή τους, ότι είναι αυτοκίνητα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ταχύπλοα.

Όπως λίγο νωρίτερα, η Mini σε συνεργασία με την ACI Composites παρουσίασε το Cooper για «βαρκάδα», έτσι τώρα και η FIAT δημιούργησε με μια αντίστοιχη εξειδικευμένη εταιρεία, τρεις επιλογές ταχυπλόων, τα οποία είναι βασισμένα στο σχεδιασμό τριών εκδόσεων του 500. Το βασικό μοντέλο, το cabrio και το Abarth.

Τα συγκεκριμένα «οχήματα» κατασκευάστηκαν με ειδικές προδιαγραφές, για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό Vans Open of Surfing της Αμερικής, που λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια.

Επίσης, η ιταλική φίρμα επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν και άλλα μεγαλύτερα σκάφη, όπως αυτό που θα είναι εμπνευσμένο από το 500L.

Πηγή: autotriti.gr