Ανακαλούνται 4.820 Honda για τους αερόσακους

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας


AUTO
9:33
09/09/2019
Ανακαλούνται 4.820 Honda για τους αερόσακους
1
loading

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί  Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοντέλων της μάρκας.

Η  ανάκληση του αεροσάκου  συνοδηγού  αφορά  σε 4820  οχήματα τύπων:  Accord (CM1, CW1, CL7, CL9, CU1 & CU2), Civic (ES4, ES5 & ES9), CR-V (RD8), Jazz (GD1, GD5,  GE6,  GG1,  GG2,  GG3  &  GP1),  Insight  (ZE2)  και  Stream (RN1), περιόδου παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2001 μέχρι και τον ∆εκέμβριο του 2015.

Η ανάκληση του αερόσακου οδηγού αφορά σε 3 οχήματα τύπων: Jazz (GG3 & GP1), περιόδου παραγωγής από τον Μάρτιο του 2010 μέχρι και τον Μάρτιο του 2012.

Σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, ενδέχεται ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου  συνοδηγού ή οδηγού, στην περίπτωση  μόνο που αυτός ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ατυχήματος, να παράξει μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την κανονική, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ρήξη  του και ενδεχομένως  τον τραυματισμό του συνοδηγού  ή οδηγού.

Η λειτουργία των υπόλοιπων αερόσακων παραμένει ανεπηρέαστη.

Μέχρι  στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι  ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως  μέσω συστημένης επιστολής  αμέσως  μετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια  εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά  τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για την αντικατάσταση του αερόσακου συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για  περισσότερες πληροφορίες  ή  διευκρινίσεις, οι καταναλωτές  παρακαλούνται  όπως επικοινωνήσουν  με  την  Τεχνική  ∆ιεύθυνση  της  εταιρείας  Αδελφοί  Σαρακάκη  Α.Ε.Β.ΜΕ.  στο  τηλέφωνο  210  3483795  με  το  Τμήμα  Εξυπηρέτησης  Πελατών της,  ή  μέσω  e-mail  στη διεύθυνση: [email protected]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar σπκ

    τώρα που πήρες honda το κεφάλι βρόντα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει