Η McLaren 720S Spider είναι ομολογουμένως μια από τις γρηγορότερες αυτοκινητικές εμπειρίες που το χρήμα μπορεί να αγοράσει.

Το καυτό supercar πιάνει τα 100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και χρειάζεται 7,6 δευτερόλεπτα για να αγγίξει τα 200 χλμ/ώρα, με την τελική να σκαρφαλώνει στα 341 χλμ/ώρα.

Κι όμως, αυτά για κάποιους δεν είναι αρκετά. Κι εδώ ακριβώς μπαίνει στην ιστορία μας η Novitec, η οποία παρέχει και για τη McLaren 720S Spider πακέτο αναβάθμισης, τόσο επιδόσεων όσο και αισθητικής. Αν χρειάζεται κάτι τέτοιο η κούκλα.

Η Novitec έχει βέβαια τον τρόπο της με τα supercars και η οπτική αλλαγή έχει να κάνει με ανθρακόνημα. Πολύ ανθρακόνημα! Στη μάσκα, στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος, ακόμα και στα φώτα και στους καθρέφτες. Αφήνοντάς τη τελικά αγνώριστη, όσο πιο αεροδυναμική παίρνει.

Από το πακέτο αναβάθμισης ξεχωρίζουν οι 20άρες μπροστά και 21 ιντσών πίσω ζάντες, ώστε να τονιστεί το απαράμιλλο στιλ της, όπως μας λέει η Novitec, που έχει όραμα για το αμάξι. Η Vossen φτιάχνει τις συγκεκριμένες ζάντες αποκλειστικά για τη Novitec εξάλλου.

Δεν είναι όμως όλα στιλ, καθώς οι επιδόσεις είναι που ενδιαφέρουν. Πώς κάνεις δηλαδή αυτόν τον δαιμονισμένο V8 με τα διπλά τούρμπο ακόμα γρηγορότερο;

Η Novitec τον έκανε, φτάνοντάς τον στα 806 άλογα (από τα εργοστασιακά 720) και κάνοντάς τον να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική, πήρε άλλα 5 χλμ/ώρα (346 χλμ/ώρα)!