Η Mercedes ανακοίνωσε της προθέσεις της για μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της C-Class με την ονομασία «Εdition C», η οποία θα διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς εμφάνισης.

Η νέα Mercedes C-Class «Edition C» θα διατίθεται σε όλα τα αμαξώματα (sedan, coupe και stationwagon) και θα ξεχωρίζει από την ανασχεδιασμένη εμπρός γρίλια, τα φιμέ εμπρός φωτιστικά σώματα και τις χρωμιωμένες απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Επίσης, θα φοράει το «κουστούμι» του επίσημου βελτιωτικού οίκου της γερμανικής φίρμας, AMG, και θα πατάει πάνω σε 17 ιντσών τροχούς.

Περιορισμένες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στο εσωτερικό της νέας ειδικής έκδοσης που ανάμεσα σε άλλα, το σαλόνι έχει πάρει έναν… αέρα πιο σπορτίφ, ωστόσο κράτησε την πολυτέλεια σε υψηλά επίπεδα με τη χρήση του δέρματος, καθώς και τις hand-made ραφές. Σε περίπτωση που κάποιος είναι ήδη κάποιος κάτοχος της Mercedes C-Class, τότε μπορεί να αγοράσει ξεχωριστά το πακέτο «Edition C» στην τιμή των 1.785 ευρώ, ενώ οι ιδιοκτήτες της έκδοσης Avantgarde θα χρειαστεί να πληρώσουν μόνο 1.011,50 ευρώ για τη γερμανική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η C-Class θα εφοδιαστεί με ένα νέο δυναμικό σύστημα «ευστάθειας» (το ESP θα επιτρέπει στον οδηγό να παίξει λίγο περισσότερο με την «ουρά» του αυτοκινήτου) και ένα αναβαθμισμένο infotainment σύστημα CΟΜΑND online με ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα, η C 220 CDI, η οποία αποδίδει 170 ίππους και 400 Nm ροπής θα διαθέτει στον προαιρετικό εξοπλισμό την τετρακίνηση.

Πηγή: autotriti.gr