Οι «Need For Drive» (Ανάγκη για Οδήγηση) είναι μια ομάδα ερασιτεχνών οδηγών που φιλοδοξούν να τραβήξουν την προσοχή του Χόλιγουντ προκειμένου να δουλέψουν σαν οδηγοί stunt.

Ο τρόπος που επέλεξαν να επιτύχουν το σκοπό τους δεν είναι ξεχωριστός, σίγουρα όμως είναι αποτελεσματικός: Η ομάδα ανεβάζει βίντεο στο λογαριασμό που διατηρεί στο YouTube. Σε αυτά μέλη της ομάδας φαίνονται να επιδίδονται σε μια άκρως ενδιαφέρουσα οδήγηση, παραβαίνοντας ουκ ολίγες φορές τον κώδικα κυκλοφορίας.

Σε ένα από τα βίντεο, ο αρχηγός της ομάδας Giorgi Tevzadze, οδηγεί μια BMV M5 του 1995 σε κεντρικούς δρόμους της Τιφλίδας, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

«Έχουμε πιο πρακτικά σχέδια, να βρούμε σπόνσορες μεταξύ των θεατών των βίντεο, να δείξουμε πως μπορούμε να διαφημίσουμε μια εταιρεία ή ένα προϊόν κάνοντας τα βίντεο μας», λέει ο Tevzadze.

Ο Tevzadze δήλωσε πως ξεκίνησε τους αγώνες και τα οδηγικά κόλπα σε ηλικία 13 ετών. Από τότε προσπαθεί να βελτιώσει τις ικανότητές του και να μετατρέψει το χόμπι του σε επαγγελματική ασχολία. Το όνειρό του είναι να τραβήξει την προσοχή του Χόλιγουντ.

«Εάν κάποιος από το Χόλιγουντ μας δει, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε μια ποικιλία σεναρίων που συνδέονται με αγώνες στην άσφαλτο και την εκτέλεση ακραίων ελιγμών.

Μέχρι αυτό να συμβεί, ο Tevzadze ομολογεί πως είναι αναγκασμένος να πληρώνει τα πρόστιμα της αστυνομίας, που όπως παραδέχεται δεν είναι καθόλου σπάνια…

Δείτε βίντεο από τους «Need For Drive»…