Την πεποίθηση ότι το 2013 θα είναι η σεζόν που θα διεκδικήσει και θα πανηγυρίσει νίκες εξέφρασε ο Φελίπε Μάσα.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Ferrari δείχνει ενθουσιασμένος με την απόδοση της F138, δηλώνοντας πως κινούνται στη σωστή κατεύθυνση.

«Για να πάρεις τη νίκη πρέπει να είσαι σίγουρος και εγώ είμαι. Δεν νομίζω πως στη Μαλαισία είχαμε το μονοθέσιο για να πάρουμε τη νίκη, αλλά ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί για να προσπαθήσουμε για το βάθρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι.

Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά σχετικά με το μονοθέσιο, αλλά ακόμη πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, τότε θα είμαστε σε θέση να διεκδικούμε νίκες και βάθρα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου πιλότου της σκουντερία, για να αναφερθεί στο γκραν πρι της Μαλαισίας:

«Είχαμε καλό ρυθμό και σίγουρα αν είχαμε αποφύγει το πρόβλημα στον πρώτο γύρο τότε ο αγώνας θα είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά. Είναι σημαντικό να παίρνουμε βαθμούς και η πέμπτη θέση δεν ήταν άσχημη».

Ο Μάσα στα πρώτα δύο γκραν πρι έχει δει την καρό σημαία από την τέταρτη και πέμπτη, έχοντας κερδίσει και τις δύο φορές τον ομόσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο, στις κατατακτήριες δοκιμές.

Πηγή: sport-fm.gr