Αναβάθμιση στα πρότυπα του μέλλοντος για τους πελάτες του BMW Group

Η εφαρμογή Operating System 7.0 είναι άμεσα λειτουργική και παρέχει συνεχή ενημέρωση του οχήματος


AUTO
12:27
31/05/2019
Αναβάθμιση στα πρότυπα του μέλλοντος για τους πελάτες του BMW Group
loading

Οι πελάτες του BMW Group μπορούν τώρα να διασφαλίσουν την ενημέρωση του λογισμικού (software) των οχημάτων τους με το Operating System 7.0 μέσω της Εφαρμογής Remote Software Upgrade (Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού).

Η εφαρμογή είναι άμεσα λειτουργική και παρέχει συνεχή ενημέρωση του οχήματος με τα τελευταία δεδομένα, με μία διαδικασία τόσο απλή όσο η ενημέρωση ενός smartphone. Η πρώτη αναβάθμιση που διαδοχικά θα διατίθεται σε όλες τις αγορές με BMW ConnectedDrive, περιλαμβάνει τον περίφημο έξυπνο προσωπικό βοηθό - BMW Intelligent Personal Assistant, του οποίου η γκάμα λειτουργιών μπορεί να επεκταθεί με ευκολία, αυτόματα και ασύρματα.

Η εφαρμογή Remote Software Upgrade προσφέρει ειδικό περιεχόμενο και ενημερώσεις όπως επεκτάσεις λειτουργιών για συστήματα υποβοήθησης οδηγού (π.χ. Active Cruise Control και προστασία από πλευρική σύγκρουση). Μέσα από τις αναβαθμίσεις, οι πελάτες θα μπορούν να προμηθεύονται πρόσθετες λειτουργίες οχημάτων από το ConnectedDrive Store και να τις ενεργοποιούν εύκολα στο όχημά τους.

Φόρτωση νέων λειτουργιών απευθείας στο αυτοκίνητο

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο για τους πελάτες να διατηρούν το όχημά τους ενημερωμένο για όλη τη διάρκεια ζωής του και να το προσαρμόζουν στις ατομικές τους απαιτήσεις. Το Remote Software Upgrade εξασφαλίζει τη συνεχή επικαιροποίηση λογισμικού και τη βελτίωση λειτουργιών σε μοντέλα BMW. Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να προσθέσουν ψηφιακές υπηρεσίες σε μετέπειτα στάδιο. Όλα αυτά μεταφράζονται σε συνεχή αναβάθμιση της ασφάλειας και ποιότητας του αυτοκινήτου. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Remote Software Upgrade για να ενεργοποιήσουν πρόσθετες λειτουργίες εύκολα και άνετα από το σπίτι τους, μέσω smartphone ή από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Οι πρόσθετες λειτουργίες του Intelligent Personal Assistant μπορούν να ενεργοποιούνται για μοντέλα όπως η X5, η νέα Σειρά 3 και η νέα Σειρά 8 με Operating System 7.0 από το λανσάρισμα του Remote Software Upgrade. Τα μελλοντικά Remote Software Upgrades θα επεκτείνονται τακτικά και θα βελτιώνουν τις ικανότητες του BMW Intelligent Personal Assistant (δωρεάν). Αυτές οι περιοδικές ενημερώσεις περιλαμβάνουν προσαρμογές λογισμικού και επεκτάσεις λειτουργιών.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει