Η Skoda είναι ο Official Car Partner του φετινού Spetsathlon, που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, στο όμορφο νησί των Σπετσών.

Η πλέον δημοφιλής και αγαπητή οργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα, υποδέχεται για έβδομη χρονιά τους ένθερμους φίλους της, μαζί και τους αθλητές της Skoda Team Greece 2019, που θα λάβουν μέρος με νωπές ακόμα τις δάφνες από την εμφάνιση στο Ironman 70.3Greece, στο Costa Navarino.

Ανάμεσά τους η Τζένη Μπουλμέτη, που θα συμμετάσχει στον αγώνα ποδηλασίας 25 χλμ. και στο Spetses Triathlon Endurance (1500 μ. κολύμβηση, 50 χλμ. ποδήλατο και 10 χλμ. τρέξιμο) και ο Χρήστος Γαρέφης, που θα συμμετάσχει στο Spetses Triathlon Sprint (750 μ. κολύμβηση, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο).

Στο φετινό Spetsathlon θα συμμετάσχει και η εταιρική ομάδα της Kosmocar, συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου 5 χλμ., που διοργανώνεται για άτομα όλων των ηλικιών και έχει στόχο να στηρίξει οικονομικά τέσσερις αθλητές που έχουν ως στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Νίκος Τσάδαρης