Η τεράστια τηλεόραση στο εσωτερικό και το μπαρ για τις σαμπάνιες «ντύνονται» με θωρακισμένο περίβλημα… πολεμικών προδιαγραφών.

Ο ιδιοκτήτης του Toyota Sequoia δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τις ανέσεις και την προστασία που του πρόσφερε το SUV των 35.000 ευρώ, γι’ αυτό και ξόδεψε άλλες 120.000 ευρώ για να προσθέσει ψυγείο με σαμπάνιες, widescreen τηλεόραση και φυσικά θωράκιση που να μπορεί να αντέχει μέχρι και επίθεση από χειροβομβίδες!

Το «πειραγμένο» Sequoia αντέχει πλέον μέχρι και νάρκη, ενώ κάνει το πέρασμα από το πολεμικό σκηνικό ιδιαίτερα πολυτελές και άνετο.

Το κινούμενο αυτό φρούριο δεν καταλαβαίνει πλέον από σφαίρες, ακόμα και μεγάλου διαμετρήματος, χειροβομβίδες και νάρκες, την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό του το κλίμα που επικρατεί δεν περνάει απαρατήρητο: πελώρια οθόνη, ξύλινες επενδύσεις, δερμάτινοι «θρόνοι», διαμερίσματα για τις σαμπάνιες και φυσικά ταμπλέτες και ηλεκτρονικές συσκεύες σε κάθε πλευρά.

Ο Kim Pemberton, διευθυντής πωλήσεων στον οίκο βελτιώσεων Lexani Motor Cars, που ανέλαβε τη μεταποίηση, δήλωσε: «είναι το μόνο Toyota Sequoia που έχουμε “πειράξει” ποτέ, παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης έχει άλλο ένα για μας, που θα έρθει την επόμενη βδομάδα. Η βάση των πελατών μας αποτελείται από επιφανείς επιχειρηματίες και κυβερνητικά στελέχη, οι οποίοι εκτιμούν την πολυτέλεια αλλά ψάχνουν και κάτι διαφορετικό που πολλοί λίγοι μπορούν να έχουν»…

Το κόστος μάλιστα για την τυπική μεταποίηση στο εσωτερικό ενός SUV από τη Lexani Motors ανέρχεται συνήθως στα 115.000 ευρώ, αναλόγως των ιδιαίτερων απαιτήσεων των ιδιοκτητών.