Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία

Τρία μοντέλα θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Kaluga


AUTO
18:46
18/03/2019
Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία
1
loading

Η Opel επεκτείνει τις εξαγωγές της και από εφέτος διαθέτει  στην αγορά της Ρωσίας τρία μοντέλα, το Grandland X παραγωγής Eisenach και τα νέα Zafira Life και Vivaro Ρωσικής παραγωγής. Η επιβατική έκδοση και το όχημα μεταφορών για την τοπική αγορά θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Groupe PSA στην Kaluga.

Η τέως Γερμανική μάρκα επιθυμεί σταδιακά να αυξήσει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία τα επόμενα χρόνια και αυτό περιλαμβάνει τη διάθεση μιας ευρύτερης γκάμας προϊόντων σύντομα.

Εκτός από τους προηγούμενους διανομείς της Opel στην Ρωσία, νέοι διανομείς θα συμπεριλάβουν στις εκθέσεις τους τα μοντέλα της. Αρχικά, 15 - 20 διανομείς στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας θα ενταχθούν στο δίκτυο της μάρκας, αριθμός που θα υπερδιπλασιαστεί μεσοπρόθεσμα. Η αύξηση θα γίνει σταδιακά στη Ρωσία, καθώς κορυφαία προτεραιότητα της Opel είναι η κερδοφόρος ανάπτυξη εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών.

Η απόφαση επιστροφής στη Ρωσική αγορά (μία αγορά στρατηγικής σημασίας για έναν παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων) αποτελεί τμήμα σχεδίου το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη της μάρκας στην Ευρώπη και στις παγκόσμιες αγορές. Στόχος είναι, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020, το 10% του όγκου πωλήσεων της φίρμας να παράγεται εκτός Ευρώπης. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η μάρκα θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στις εξαγωγικές αγορές σε Ασία, Αφρική και Νότιο Αμερική, όπου είναι ήδη παρούσα, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθεί σε 20 νέες εξαγωγικές αγορές μέχρι το 2022.

Ο κατασκευαστής από το Rüsselsheim έχει ήδη ορίσει νέους, πολύ επιτυχημένους εισαγωγείς σε Μαρόκο, Τυνησία, Λίβανο και Ν. Αφρική τους τελευταίους μήνες, προετοιμάζοντας το δρόμο για την ανάπτυξη σε αυτές τις σημαντικές αγορές στο μέλλον. Επιπλέον, η Opel προσχώρησε στον τοπικό οργανισμό του Groupe PSA στην Ουκρανία.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Peter 19

    ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει