Ότι μετά την έλευση της MP4-12C στην αγορά, η McLaren σκέφτεται πολύ σοβαρά την εξέλιξη υβριδικών υπεραυτοκινήτων είναι γνωστό. Η ιστορία ξεκίνησε από απλές φήμες με την πρώτη αγγελία που δημοσίευσε η McLaren το καλοκαίρι αναζητώντας μηχανικό με ειδίκευση στην υβριδική τεχνολογία.

Τώρα όμως η βρετανική φίρμα έχει δημοσιεύσει και δεύτερη αγγελία αυτή τη φορά αναζητώντας ηλεκτρολόγο με ειδίκευση επίσης στην υβριδική τεχνολογία! Αυτές οι κινήσεις σε συνδυασμό με τις τελευταίες δηλώσεις του Ron Dennis που αναφέρουν ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει περί τα 3 μοντέλα (με συνολικά πέντε εκδόσεις) μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς και ο σκληρός ανταγωνισμός από την Porsche αλλά και τη Ferrari που ανακοινώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την πρόοδο που κάνουν στον εν λόγω τομέα, δείχνουν ότι και η επιλογή της McLaren για τα μελλοντικά της μοντέλα είναι μια και μόνη: η υβριδική τεχνολογία!

Μάλιστα δηλώσεις που έχουν διαρρεύσει μέσα από τη McLaren αναφέρουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει το δικό της πρωτοποριακό υβριδικό σύστημα, καθώς και ότι ευελπιστεί η παραγωγή των μοντέλων της να φτάσει έως και τις 4.000 μονάδες ετησίως μέχρι το 2015!

Πηγή: autotriti.gr