Η Nissan έβαλε στόχο να καταρρίπτει τους μύθους γύρω από την ηλεκτροκίνηση

Η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε με ψηφιακή εκπαιδευτική σειρά που δίνει απαντήσεις


AUTO
11:34
30/01/2019
Η Nissan έβαλε στόχο να καταρρίπτει τους μύθους γύρω από την ηλεκτροκίνηση
1
loading

Τα τελευταία πέντε χρόνια οι παγκόσμιες πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EVs) αυξήθηκαν 23 φορές, με  το 37% των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων της Νοτιοανατολικής Ασίας να σκέφτονται τώρα το EV ως την επόμενη αγορά τους. Για να υποστηρίξει ενεργά αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση, για πληροφορίες σχετικά με τα EVs, η Nissan ξεκίνησε την πρώτη σειρά εκπαιδευτικών τηλεοπτικών σειρών, για να «καταρρίψει» τους μύθους και να ευαισθητοποιήσει περισσότερο το κοινό, σε ό,τι αφορά τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

«Σε όλη την περιοχή ακούμε συνεχώς  ότι οι άνθρωποι αγαπούν την ιδέα των EVs, αλλά πολλοί ίσως δεν καταλαβαίνουν πλήρως πώς τα EVs μπορούν να ταιριάξουν στον τρόπο ζωής τους,  ή τον τρόπο χρήσης τους», δήλωσε ο Yutaka Sanada, στέλεχος της μάρκας. «Ως η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκεύασε  ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα μαζικής παραγωγής, με εμπειρία πάνω από 70 χρόνια σε αυτή τη μορφή τεχνολογίας αυτοκινήτου, θέλαμε να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε αυτό το θέμα. Στην κατεύθυνση της προσφοράς, η Nissan μορφοποιεί και μοιράζεται με το κοινό τη γνώση της πάνω στην ηλεκτρική κινητικότητα, μέσα από τις αφηγήσεις ανθρώπων που βιώνουν, από πρώτο χέρι, τη συγκεκριμένη τεχνολογία».

Η σειρά βίντεο τεσσάρων ημερών καλύπτει τη φόρτιση, την εμβέλεια, την οδήγηση και την ιδιοκτησία ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος,  αντιμετωπίζοντας έτσι τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα, αλλά και τους μύθους σε σχέση με τη συγκεκριμένη θεματολογία. Ο Tim Jarvis, Αυστραλός εξερευνητής και περιβαλλοντικός επιστήμονας, και η Naya Ehrlich-Adam, ιδιοκτήτρια τη βιώσιμης επιχείρησης τροφίμων Broccoli Revolution στην Μπανγκόκ, συνεργάζονται για να συζητήσουν ερωτήματα σχετικά με τα EVs, βασιζόμενοι στις προσωπικές τους εμπειρίες και προτιμήσεις.

Δείτε το πρώτο video της συγκεκριμένης σειράς, με θέμα την φόρτιση:

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Ωραία βρε Nissan όλα αυτά, αλλά παρότι ξεκίνησες πρώτη στη σύγχρονη εποχή (αν εξαιρέσουμε το EV1 που το σκότωσαν) και είσαι και μεγάλη εταιρία, κατάφερες να μείνεις δεύτερη πίσω από τη μικρή και νέα Tesla σε αριθμό πωλήσεων, αριθμό μοντέλων, έσοδα, τεχνολογία και δεν ξέρω τι άλλο όσο αφορά τα ηλεκτρικά. Επίσης βλέπω να σε προσπερνάνε οι Κορεάτες της Hyundai και της Kia που μόλις ξεκίνησαν, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Για να συνεχίσεις να έχεις ηγετική θέση στην ηλεκτροκίνηση πρέπει να πάρεις αποφάσεις κι όχι να πατάς σε 2 βάρκες. Αν πιστεύεις ότι είναι το μέλλον, απόδειξέ το.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει