Ένα από τα ενδιαφέροντα περίπτερα στην έκθεση του Παρισιού αναμένεται να είναι αυτό της Honda, καθώς θα φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, το νέο CRV και τον ολοκαίνουριο diesel κινητήρα 1.6 i-DTEC, σειράς Earth Dream Technology.
Αρκετές πρεμιέρες επιφυλάσσει η Honda για την προσεχή έκθεση στην πόλη του φωτός.

Κεντρικό έκθεμα στο περίπτερό της θα είναι αναμφισβήτητα το νέο CRV, που στην τέταρτη γενιά του δείχνει πιο premium και ολοκληρωμένο από ποτέ. Κάτω από το καπό του, δε, θα φιγουράρει ο ολοκαίνουριος diesel κινητήρας 1.6 i-DTEC της σειράς Earth Dream Technology, που θα διατίθεται τόσο στο CRV, όσο και στο Civic. Αναφορικά με το τελευταίο, δίπλα στη σύγχρονη, ένατη γενιά του, θα βρίσκεται και η πρώτη, με το μοντέλο του 1972, καθώς 30 χρόνια μετά και με περισσότερες από 20 εκ. πωλήσεις, το Civic αποτελεί ένα ορόσημο για την εταιρία και όχι μόνο.

Ταυτόχρονα θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο CRZ, το οποίο διαθέτει έξυπνες αλλαγές στην εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση του, ενώ έχει αυξηθεί η ισχύς τόσο του βενζινοκινητήρα όσο και του ηλεκτροκινητήρα, που διαθέτει για πρώτη φορά μπαταρίες ιόντων λιθίου, χωρίς επιπτώσεις στην κατανάλωση ή αύξηση των ρύπων.

Δυναμικό παρόν θα δώσει επίσης και το αγωνιστικό Civic WTCC, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα συμμετέχει σε όλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού-WTCC του 2013 με οδηγούς τον Ιταλό Gabriele Tarquini και τον Πορτογάλο Tiago Monteiro.

Πηγή: autotriti.gr