Αυτό το Σαββατοκύριακο το «Υour Town –Your Ride» Υamaha Τest Ride κάνει στάση στην Ξάνθη.

Το «Υour Town –Your Ride» είναι σειρά εκδηλώσεων ‘οδηγικής εμπειρίας’ με scooters, που διοργανώνει στις πόλεις που επισκέπτεται ο εκάστοτε τοπικός επίσημος συνεργάτης της Υamaha με την υποστήριξη της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., επίσημου διανομέα στην ελληνική αγορά.

Όσοι συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να ανακαλύψουν στην πράξη τα scooter της εταιρείας. Την οδηγική συμπεριφορά, άνεση και κομψότητα του νέου Xenter125, του πληθωρικού XMAX250, του διαχρονικού X-CITY250, του κορυφαίου ΤΜΑΧ530 και των άλλων scooters της Yamaha.

Δυνατότητα για test ride θα δίνεται και για τα ‘παπιά’ και συγκεκριμένα το CryptonX 135 που ηγείται της κατηγορίας σε απόδοση και το Crypton 110 που αποτελεί μια ‘σίγουρη’ λύση σε προσιτή τιμή.

Εκτός της δυνατότητας δοκιμής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία σύντομη και περιεκτική παρουσίαση με οδηγίες ασφαλούς οδήγησης.

Στο τέλος της εκδήλωσης την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου το βράδυ, ένας υπερτυχερός που θα έχει κάνει test ride θα μπει σε κλήρωση για να κερδίσει ένα Υamaha Xenter125.

Στην Ξάνθη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου από τις 17.30 ως τις 20.30 στην Πλατεία Ελευθερίας.