Ντεμπούτο με δύο θέσεις στο βάθρο έκανε ο νέος πιλότος της φόρμουλα Ολυμπιακός, Μπεν Χάνλεϊ, στην πίστα «Adria International», στην Ιταλία, για τον όγδοο γύρο της superleague formula.

Η μέρα ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό με τον Χάνλεϊ να κερδίζει μια θέση στην εκκίνηση και να ανεβαίνει στο βάθρο. Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας και δεδομένης της αντίθετης σειράς εκκίνησης ο Βρετανός πιλότος εκκίνησε 13ος, καταφέρνοντας να κερδίσει τρεις θέσεις και να δει την καρό σημαία δέκατος.

Τα πολύ καλά αποτελέσματα του Χάνλεϊ έφεραν την ομάδα του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου έξι πιλότοι «μονομαχούν» για το βάθρο, αλλά και για το χρηματικό έπαθλο. Ο πιλότος της πειραϊκής ομάδας εκκίνησε από την πέμπτη θέση, ωστόσο οι πέντε γύροι ήταν αρκετοί για να κερδίσει δύο θέσεις και να τερματίσει τελικά τρίτος.

«Ειλικρινά δεν περίμενα να τα πάω τόσο καλά από το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο, αλλά σε κάθε αγώνα δίνεις 110% και να πιέζεις όσο περισσότερο μπορείς και φυσικά ήθελα να κάνω καλή εντύπωση. Αν νοιώθεις καλά το μονοθέσιο τότε μπορείς να πιέσεις όλο και περισσότερο και να δεις τα όριά του», τόνισε ο Χάνλεϊ.