Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT για το Abarth 124 Rally

Η νίκη στην Τσεχία εξασφάλισε τον τίτλο του 2018


AUTO
0:15
28/08/2018
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT για το Abarth 124 Rally
loading

Έναν αγώνα πριν την ολοκλήρωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIA R-GT, οι Γάλλοι Raphael Astier και Frédéric Vauclaire, της ομάδας Team Milano Racing εξασφάλισαν τον τίτλο, νικώντας με το Abarth 124 rally στο Barum Czech Rally.

Με τρεις νίκες στους τρεις αγώνες που πήραν μέρος, το γαλλικό πλήρωμα πάει με τον αέρα του πρωταθλητή στον τελευταίο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία στις 18-20 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα του Abarth 124 στην κατηγορία.

Στο Barum Czech Rally, οι Astier - Vauclaire  κέρδισαν επίσης την κατηγορία των αυτοκινήτων με κίνηση στους 2 τροχούς, μπροστά από ακόμα ένα πλήρωμα με 124 rally (Simone Tempestini - Sergiu-Sebastian Itu), σε έναν αγώνα που θεωρείται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς στο θεσμό, συγκεντρώνοντας για το 2018 121 συμμετοχές από 12 χώρες. Η βροχή κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν ακόμα πιο απαιτητική, αλλά και εντυπωσιακή τη διαδρομή για τους αγωνιζόμενους και το κοινό.

Στον τερματισμό ο Astier ήταν ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα: «Ήταν ένας τέλειος αγώνας για την ομάδα μας. Το Abarth 124 rally απέδωσε εξαιρετικά σε όλο τον αγώνα και ιδιαίτερα στη βροχή. Αυτή η νίκη εξασφαλίζει για εμάς έναν πολυπόθητο τίτλο και μία ακόμα διάκριση για την Abarth. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και την Abarth που μας παρείχαν ένα αξιόπιστο και άκρως ανταγωνιστικό αυτοκίνητο.»

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει